nogomet

Krčani zmagali še v Kopru

11.4.2016 | 08:10 | I. V.

(Foto: Arsen Perić/M24.si)

(Foto: Arsen Perić/M24.si)

Dino Hotić se veseli doseženega zadetka. (Foto: Arsen Perić/M24.si)

Dino Hotić se veseli doseženega zadetka. (Foto: Arsen Perić/M24.si)

Krško - Krškim nogometašem se v pomladanskem delu sezone dogaja prava pravljica. Ne le da so se rešili zadnjega mesta, ampak so se z nizom treh zmag v gosteh in skupno že petih zmagah na sedmih spomladanskih tekmah pomaknili v sredino lestvice, kjer si z Rudarjem po točkah delijo šesto mesto.

Nogometašem Krškega je, kot rečeno, uspelo na vseh treh zaporednih tekmah v gosteh zmagati, po Domžalah in Celju so premagali še Luko Koper. Novo zmago jim je prinesel Dino Hotić, ki je sinočnjo tekmo odločil, ko je v 35. minuti mojstrsko izvedel prosti strel z več kot 20 metrov in malce z desne strani žogo poslal v zgornji bližnji kot domačih vrat. Žoga je ob tem zadela še prečko. Krčani so imeli v prvem polčasu še nekaj priložnosti, medtem ko Koprčanom ni uspelo niti enkrat streljati na vrata krškega vratarja Zalokarja.

Nekoliko bolj agresivni so bili Koprčani v drugem delu tekme, vendar ne dovolj, da bi resneje ogrozili Zalokarjevo mrežo in ostalo je pri izidu iz prvega polčasa.

Luka Koper : Krško 0:1 (0:1)

Strelec: 0:1 Hotić (35.).

Luka Koper: Tomić, Jefthon, Datković, Belima, Valencia (od 72. Blatančić), Leko (od 46. Lokaj), Pavić, Horvat, Batur, Niguez (od 81. Štromajer), Jurina.

Krško: Zalokar, Špiler, Volarič (od 90. Drnovšek), Poljanec (od 89. Pavić), Sikošek (od 61. Jakolič), Vuklišević, Gregov, Pušaver, Žinko, Đurković, Hotić.

Rumeni kartoni: Jefthon, Niguez, Belima, Jurina, Lokaj; Sikošek, Vuklišević, Gregov, Drnovšek.

Rdeči karton: /.

Lestvica: 1. Olimpija 59, 2. Maribor 57, 3. Domžale 46, 4. Gorica 42, 5. Zavrč 37, 6. Rudar 34, 7. Krško 34, 8. Luka Koper 30, 9. Celje 29, 10. Krka 26.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava