kočevsko-ribniško

Avtodomarji dobrodošli tudi pri kočevskem Jezeru

12.4.2016 | 10:25 | M. M.

Uradna otvoritev bo 13. maja letos. (Foto: Javni zavod za turizem in kulturo  Kočevje)

Uradna otvoritev bo 13. maja letos. (Foto: Javni zavod za turizem in kulturo Kočevje)

Kočevje - Večkrat smo poročali o mreži postajališč za avtodome, ki jih razvijajo po Dolenjski, projekt pa vodi mirnska občina. Danes so še iz Kočevja sporočili, da je novo postajališče za avtodome zaživelo še v njihovem Turističnem kompleksu Jezero. Uradno ga bodo odprli 13. maja, ko bo potekalo tudi drugo srečanje članov Caravaning Cluba Slovenija.

Na novem postajališču za avtodome TK Jezero so imeli že prvega gosta z Nizozemske.

Na novem postajališču za avtodome TK Jezero so imeli že prvega gosta z Nizozemske.

»Pripravili bomo ogled turističnih znamenitosti v Gotenici ter Kočevski Reki in predstavili novi, sodobno urejen objekt ob postajališču. Celoten dogodek pa bo s svojimi kulinaričnimi dobrotami popestrila lokalna tržnica,« so zapisali v sporočilu za javnost.

Avtodomarji dobrodošli tudi pri kočevskem Jezeru

Nov, sodoben objekt se nahaja v neposredni bližini jezera in nudi vso potrebno oskrbo modernim nomadom: vsebuje sanitarne prostore z WC in tuši, štiri opremljena mesta z električnimi priključki, moderno zasnovano kuhinjo, skupni prostor za druženje s čudovito teraso in pogledom na jezero... Postavljena je tudi oskrbovalna postaja s pitno vodo in možnost praznjenja sivih voda in kemičnih stranišč. Parkiranje na postajališču ostaja brezplačno, vse ostale storitve v objektu bo možno koristiti s kartico dostopa, ki bo naprodaj v TK Jezero.

‹ nazaj

Komentarji (1)

16.6.2016OceniFerluci 
Kočevski romi so že pričeli z izobraževanjem, kako pomagati avtodomarjem...

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava