V družbi TGH zadovoljni s poslovanjem

23.4.2016 | 11:15

Foto: arhiv Lokalno.si

Foto: arhiv Lokalno.si

Črnomelj - Včeraj je potekala 16. redna seja skupščine družbenikov družbe TGH, Trgovsko gradbena hiša, d.o.o., na kateri so se seznanili s poslovnimi rezultati za leto 2015 in ugotovili, da so prihodki v lanskem letu v primerjavi s poslovnim letom 2014 višji za več kot 90 odst. Lani je namreč družba ustvarila dobrih 13 milijonov evrov prihodka, so sporočili iz Črnomlja.

Družbeniki so včeraj sprejeli sklep, da se dobiček za poslovno leto 2015 prerazporedi v rezerve družbe, kar naj bi pomenilo še dodatno okrepitev družbe v prihodnje.

Kot so še zapisali v sporočilu za javnost, poleg že vrsto let dobrih rezultatov v trgovski panogi družba TGH uspešno deluje tudi na področju gradbeništva. Na območju Bele krajine, Dolenjske, Primorske in Ljubljane izvaja dela za ugledne investitorje, kot so podjetja Akrapovič, Adria dom, Iskra, TPV ter za javne stanovanjske sklade, občine in nekatere državne institucije iz področja zdravstva, šolstva ... Z nakupom dodatne opreme je družba še dodatno utrdila svoje delovanje na področju gradbeništva, kar ji omogoča še bolj konkurenčen nastop na trg.

Po besedah direktorja družbe Jarnević Stjepana letos načrtujejo razširiti svojo dejavnost na področje nizkih gradenj in lastnih investicij izgradnje nadstandardnih stanovanj. Družba TGH ima tako v poslovnem letu 2016 cilj ostati vodilni trgovec s široko ponudbo izdelkov za gradnjo, dom in vrt na področju Bele krajine. S kakovostno izvedbo gradbeno obrtniških in instalacijskih del ter s strokovnim pristopom pri vodenju projektov pa želi družba zadovoljiti ciljem in pričakovanjem svojih naročnikov, so še sporočili iz črnomaljske družbe TGH.

J. S.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava