mladi dopisnik

Mini olimpijada v Črnomlju

26.4.2016 | 13:00 | Kolektiv vrtca Črnomelj

Mini olimpijada v Črnomlju

Črnomelj - Vrtec Otona Župančiča Črnomelj je v sredo, 20. aprila, organiziral 5. Mini olimpijado med belokranjskimi vrtci. Sodelovali so predšolski otroci iz vrtcev Dragatuš, Semič, Metlika, Vinica in Črnomelj.

Pomerili so se v štirih različnih disciplinah in preizkusili svoje gibalne spretnosti. Otroci so v duhu tekmovalnosti premagovali dane naloge. Na koncu so bili zmagovalci vsi otroci, kajti pomembno je sodelovati in ne zmagati. Otroci so prejeli medalje, ki so jim jih podelili predstavniki vrtcev ali občin.

Ukvarjanje s športom je ena od možnosti, da otroci svoj čas kakovostno preživijo. Vpliv primerno načrtovane in izbrane športne aktivnosti se pozitivno odraža pri otrokovem celostnem razvoju. Tekom športnih aktivnosti so se otroci med seboj družili in spoznavali, medsebojno sodelovali, razvijali pozitivne vrednote do sebe in do drugih ter ohranjali svoje zdravje.

Naš vrtec se je predstavil s plesnimi in pevskimi točkami. Program sta obogatila belokranjski plesalec Jernej Kozan in maskota – Cicibanček. Za posebno vzdušje so pomagali navijači, ki so nas spodbujali s piskanjem in navijanjem.

‹ nazaj

Galerija (8)

Mini olimpijada - 1
Mini olimpijada - 2
Mini olimpijada - 3
Mini olimpijada - 4
Mini olimpijada - 5
Mini olimpijada - 6
Mini olimpijada - 7
Mini olimpijada - 8

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava