novice

Izginila najstnika; Lepotica na meji med življenjem in smrtjo; Ali je narejeno v Sloveniji?

28.4.2016 | 08:30

Izginila najstnika; Lepotica na meji med življenjem in smrtjo; Ali je narejeno v Sloveniji?

Dolenjski list tokrat prinaša prilogo Živa, v njej pa so zbrane zanimive zgodbe za deževne praznike.

JE NAŠE ALI NI UVOŽENO?

Ali preberete napis, ki je na izdelku v trgovini bodisi natisnjen bodisi nalepljen naknadno? Vas zanima, če je izdelek proizveden v Sloveniji ali EU? Na kaj moramo biti pozorni, boste izvedeli v aktualni temi, ki smo se je lotili v tokratni prilogi Živa, ki jo prinaša tiskana izdaja Dolenjskega lista.

ŽIVLJENJSKA ZGODBA MLADE LOKOSTRELKE

Predstavljamo zgodbo lokostrelke Barbare Pie Križe, ki zase pravi, da je doktorica fakultete za življenjske lekcije. Ni še stara 30 let, a je v življenju izkusila že toliko stvari, kot jih marsikdo v zrelejših letih ne. Po hudi nesreči z motorjem je njeno življenje celo viselo na nitki...

K SREČI LE VAJA...

V Velikih Malencah sta izginila najstnika. V reševalni akciji je sodelovalo preko 70 ljudi. Na srečo je šlo le za vajo, mi pa smo bili zraven in za vas pripravili reportažo, v kateri boste lahko podrobneje izvedeli, kako takšne reševalne akcije potekajo tudi takrat, ko gre zares.

Živa prinaša še številne druge zgodbe, tudi obširen intervju s Trdinovim nagrajencem, pastorjem evangelijske cerkve, dr. Danielom Brkičem.

Popestrite si deževne in praznične dneve s tiskano izdajo Dolenjskega lista, ki vam tokrat poklanja mesečno prilogo Živa.

‹ nazaj

Komentarji (3)

28.4.2016Ocenibralec 
zakaj aprilske številke Žive ni v arhivu?
28.4.2016OceniUredništvo 
Hvala za opozorilo. Bomo uredili.
28.4.2016Ocenibralec 
bohlonej, že berem

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava