kronika

Zbilo pešca; zaradi pnevmatike na avtocesti se je prevrnil

30.4.2016 | 07:50 | J. A.

Foto: arhiv DL

Foto: arhiv DL

Minulo noč ob 2.44 je pri stadionu v Krškem osebno vozilo zbilo pešca. Posredovali reševalci NMP Krško in gasilci PGE Krško, prvi so poškodovano osebo oskrbeli, drugi pa so opravili ogled kraja, vendar njihovo ukrepanje ni bilo potrebno. Obveščene so bile pristojne službe.

Včeraj ob 17.48 je na avtocesti od izvoza Novo mesto-vzhod proti počivališču Starine zaradi dela pnevmatike na cestišču voznik osebnega vozila zapeljal s ceste na brežino, se prevrnil in obstal na kolesih ob cestišču. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj, pomagali reševalcem, odklopili akumulator, počistili razlite motorne tekočine in usmerjali promet. Reševalci NMP ZD Novo mesto so poškodovano osebo odpeljali v novomeško bolnišnico.

Sinoči ob 21.02 je na cesti pri Ledeči vasi (občina Šentjernej) voznik osebnega vozila zapeljal s ceste in trčil v drevo. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Šentjernej so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in nudili pomoč reševalcem. Reševalci NMP Novo mesto so poškodovano osebo na kraju oskrbeli in jo odpeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava