kronika

Zapeljal s ceste in se prevrnil; danes brez elektrike

3.5.2016 | 07:00 | M. K.

Zapeljal s ceste in se prevrnil; danes brez elektrike

Na cesti Novo mesto-Metlika pri Črmošnjicah v občini Novo mesto je včeraj nekaj po 15. uri voznik osebnega vozila zapeljal s ceste in se prevrnil. V nesreči se je ena oseba poškodovala. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, nudili pomoč reševalcem in usmerjali promet. Reševalci NMP ZD Novo mesto so na kraju oskrbeli ponesrečenca in ga prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Drevesa na cesti

Na cesti Novo mesto-Metlika pri Koroški vasi, občina Novo mesto, je včeraj ob 12.20 uri podrto drevo oviralo promet. Delavci Cestnega podjetja Novo mesto so drevo razžagali in odstranili.

Ob 13.07 je na cesti Gornje Pijavško–Črešnjice nad Pijavškem, občina Krško, prav tako podrto drevo oviralo promet. Delavci komunalnega podjetja Kostak Krško so ga razžagali in odstranili.

Zvečer je gorelo

Ob 21.22 so v gozdu v bližini romskega naselja Kerinov Grm, občina Krško, gorele pnevmatike in avtomobilski sedeži. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so požar na površini približno 5x5 metra pogasili. Obveščene so bile pristojne službe.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Črnomelj obvešča odjemalce, da bo danes od 8.00 do 13.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GRAD ČRNOMELJ izvod Tržnica ulica Mirana Jarca.

Nadzorništvo Metlika obvešča, da bo danes od 8.00 do 14.00 prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ROŽNI DOL izvod Pribišje.

Nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo danes od 12.00 do 13.00 ure zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GOR. VRH.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava