kronika

Trije trčili v pnevmatiko na AC; danes brez elektrike

4.5.2016 | 07:05 | M. K.

Trije trčili v pnevmatiko na AC; danes brez elektrike

Na avtocesti v Drnovem, občina Krško, so včeraj nekaj pred 18. uro vozniki treh osebnih vozil trčili v pnevmatiko tovornega vozila, ki je bila na vozišču. Voznik osebnega vozila, ki si je poškodoval rezervoar na osebnem vozilu, je zapeljal s cestišča na neasfaltiran del parkirnega prostora izven avtoceste. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj in preprečili iztekanje pogonskega goriva iz rezervoarja, pomagali pri nakladanju vozila, posuli cestišče z vpojnimi sredstvi in ga počistili v dolžini 300m. Delavci Darsa so sanirali cestišče od izvoza AC Drnovo do cestninske postaje Drnovo. Nevarnosti za okolico zaradi hitrega posredovanja gasilcev ni bilo, dodajajo na regijskem centru za obveščanje.

Prevrnil se je priklopnik s škropilnico

Ob 18.50 se je v Naselju heroja Maroka v Sevnici, prevrnil priklopnik s škropilnico. Posredovali so gasilci PGD Sevnica, ki so očistili cestišče in križišče v izmeri približno 400 kvadratnih metrov z večjo količino vode. Nevarnosti za okolico ni bilo.

Reševali iz dvigala

Ob 20.15 so posredovali gasilci PGD Sevnica na Trgu svobode v Sevnici, kjer so s tehničnim posegom rešili ujeto osebo iz dvigala.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo danes od 8.00 do 14.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP POTOKI izvod Preloge.

Nadzorništvo Črnomelj obvešča, da bo danes od 8.00 do 14.00 prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ZASTAVA.

Nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 8.00 do 11.00 zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP VEL. BAN;

- od 12.00 do 14.00 pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP JAVOROVICA.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava