kronika

Trčila v kamen in se prevrnila

4.5.2016 | 11:40 | M. Ž.

Trčila v kamen in se prevrnila

Na cesti Novo mesto – Metlika pri Gorenji Težki Vodi je včeraj okoli devete ure zjutraj 36-letna voznica avtomobila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubila oblast nad vozilom, trčila v kamen in se prevrnila. K sreči se v nesreči ni poškodovala.

Pošteno napihal

Brežiški policisti so včeraj med opravljanjem kontrole prometa v Brežicah ustavili 71-letnega voznika avtomobila in ga zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti preizkusili z alkotestom, ki je pokazal, da ima v litru izdihanega zraka 1,28 miligramov alkohola. Policisti so ga odpeljali v prostore za pridržanje in o kršitvi z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Odnesel tudi dve pištoli in naboje

V okolici Krškega je včeraj med 7. in 9. uro nekdo vlomil v stanovanjsko hišo in odnesel zlat nakit, kovance, denar, dve pištoli in naboje. Lastniki ocenjujejo, da so oškodovani za 4200 evrov.

Ob denar in lovske puške

Med 29. aprilom in 3. majem je v okolici Trebnjega neznanec vlomil v stanovanjsko hišo in odnesel denar in tri lovske puške. Lastnik, ki je bil v tem času na dopustu, je oškodovan za okoli 6000 evrov.

Ostali brez kolesa in tricikla

Med 26. aprilom in 3. majem je v Novem mestu nepridiprav vlomil v kolesarnico izobraževalne ustanove in ukradel otroško kolo in tricikel. Škode je za okoli 500 evrov.

Kosil bo

V Novem mestu je med 27. aprilom in 3. majem neznanec vlomil v lesen objekt ob stanovanjski hiši ter odnesel kosilnico in motokultivator. Lastnika je oškodoval za 1500 evrov.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava