kronika

Davi nesreča na AC - avto v SOS stebriček

5.5.2016 | 07:10 | M. K.

Davi nesreča na AC - avto v SOS stebriček

Davi ob 5.10 je na avtocesti A2 iz smeri Ljubljane pred izvozom Novo mesto-zahod osebno vozilo zadelo v odbojno ograjo in se zaletelo v SOS stebriček. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj, usmerjali promet in odklopili akumulator. Reševalci NMP ZD Novo mesto so bili na kraju, vendar poškodovanih ni bilo.

Ob maloobmejnem prehodu Božakovo, občina Metlika, je včeraj dopoldne drevo padlo na tehnično oviro ob meji. Gasilci PGD Metlika so drevo razžagali in odstranili.

Včeraj ob 10.47 so v Dobrniču, občina Trebnje, pri zemeljskih delih našli neeksplodirano ubojno sredstvo. Dežurna pirotehnika, pripadnika Državne enote za varstvo pred neeksplodiranimi ubojnimi sredstvi, sta topovsko granato kalibra 75mm, ostanek druge svetovne vojne, odstranila in odpeljala v ustrezno skladišče.

Ob 17.55 se je v kraju Loke, občina Straža, naplavljeno vejevje in večje deblo zagozdilo ob stebrih pod lesenim mostom čez reko Krko. Gasilci PGD Vavta vas in Dolenja Straža so ovire odstranili.

Minulo noč ob 1.55 je na Lokvah, občina Črnomelj, na cesti gorel odslužen avtomobilski sedež. Ogenj so pogasili gasilci PGD Črnomelj.

Ob 5.07 pa je v Stranski vasi ob Višnjici, občina Ivančna Gorica, gorel kup smeti. Manjši požar so pogasili gasilci PGD Ivančna gorica in PGD Stična.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava