novice

Med finalisti za nagrado marketinška odličnost tudi naša podjetja

19.5.2016 | 07:20 | J. A.

Med finalisti je tudi Adria Mobil. (Foto: B. D. G., arhiv DL)

Med finalisti je tudi Adria Mobil. (Foto: B. D. G., arhiv DL)

Ljubljana - Društvo za marketing Slovenije bo 31. maja v okviru Slovenske marketinške konference razglasilo dobitnika nagrade marketinška odličnost, ki je lani prvič nadgradila nagrado za marketinškega direktorja. Nagrada je namenjena celotnemu podjetju, ki je s svojo marketinško usmerjenostjo, miselnostjo in pristopi vzor celotni marketinški oziroma poslovni skupnosti. Med finalisti so tudi naši predstavniki.

Organizator je sporočil, da je izbor rezultat temeljitega in zahtevnega dvostopenjskega preverjanja. Izmed 2.000 poslovno uspešnih podjetij je prvostopenjska komisija letos izbrala 117 podjetij oz. organizacij, ki so bili povabljeni k sodelovanju. Drugostopenjska komisija je izbrala finaliste v treh različnih kategorijah.

Finalisti nagrade marketinška odličnost 2016 so:

•Kategorija mala in srednja podjetja: LUMAR, Ig, MEDEX, Ljubljana in ŠPICA INTERNATIONAL, Ljubljana.

•Kategorija velika podjetja: ADRIA MOBIL, Novo mesto, KRKA, Novo mesto in RENAULT NISSAN SLOVENIJA

•Kategorija velika podjetja: LIDL Slovenija, SI.MOBIL, Ljubljana in ZAVAROVALNICA TRIGLAV, Ljubljana.

V posamezni kategoriji bodo podelili po eno nagrado, hkrati pa bodo izmed vseh treh zmagovalcev izbrali glavnega zmagovalca, prejemnika velike nagrade marketinška odličnost leta

Lani so bila Celtra, Postojnska jama, Krka, in Adriatic Slovenica tista podjetja, ki so s konkretnimi številkami pokazala vlogo marketinga pri izboljšanju poslovnih rezultatov podjetja, naziv velikega zmagovalca pa je prejela Postojnska jama.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava