kronika

Sprehajalec zdrsnil sedem metrov globoko

22.5.2016 | 19:00 | J. S.

Ilustrativna fotografija (arhiv DL)

Ilustrativna fotografija (arhiv DL)

V naselju Grič pri Klevevžu v občini Šmarješke Toplice je nekaj po 17. uri pri hoji ob potoku Radulja sprehajalec zdrsnil sedem metrov globoko in poškodovan obležal na kamniti polici. Gasilci GRC Novo mesto so z vrvno tehniko rešili poškodovanega in ga prenesli do reševalnega vozila. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so ga na kraju oskrbeli in odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto, poroča novomeški Regijski center za obveščanje.

V nesreči poškodovana še ena oseba
Poročali smo že o prometni nesreči v naselju Sobenja vas, v kateri je umrl 31-letni motorist. Kot poroča brežiški Center za obveščanje, je bila v nesreči poškodovana še ena oseba. Posredovali so poklicni gasilci PGE Krško, ki so zavarovali kraj dogodka, na avtomobilu odklopili akumulator, s tehničnim posegom dvignili avtomobil, pomagali pri prenosu umrlega, z vpojnimi sredstvi očistili razlite motorne tekočine na cestišču ter nudili pomoč vlečni službi. Poškodovano osebo so reševalci NMP Brežice oskrbeli na kraju nesreče in jo prepeljali v SB Brežice.

Obolelo osebo s helikopterjem v Klinični center
Ob 15.56 je posredoval helikopter Slovenske vojske z dežurno ekipo nujne medicinske pomoči v Splošni bolnišnici Brežice, od koder je prepeljal obolelo osebo v UKC Ljubljana, so še sporočili z brežiškega Centra za obveščanje.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava