kronika

Gorelo v Kerinovem Grmu; danes brez elektrike

23.5.2016 | 07:05 | M. K.

Gorelo v Kerinovem Grmu; danes brez elektrike

Sinoči ob 23.13 uri so v naselju Kerinov Grm, občina Krško, goreli odpadni gospodinjski aparati, plastika in gume. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so požar na površini petnajstih kvadratnih metrov pogasili. Obveščene so bile pristojne službe.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Črnomelj obvešča odjemalce, da bo danes od 7.30 do 8.30 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP RUČETNA VAS 1984.

Nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 8.00 do 14.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ROŽNI DOL;

- od 8.00 do 14.00 ure pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ROŽNI DOL izvod Žel. postaja.

Nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 11.00 do 12.00 ure zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ŠTEFAN na izvodu ROŽNI VRH;

- od 13.00 do 14.00 ure pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP AREMBERG.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča, da bo danes od 10.30 do 14.00 ure zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ZALOG.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Nadzorništvo Krško mesto obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju TP Kostanjevica grajska in Krško Bohoričeva - nizkonapetostni izvod Gasilski dom med 8. in 15. uro, na nadzorništvu Brežice pa na območju TP Brežice stolpič prav tako med 8. in 15. uro.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava