kronika

Danes brez elektrike ali vode

31.5.2016 | 07:00 | M. K.

Danes brez elektrike ali vode

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 7:00 do 10:00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP SILOS STRAŽA,

- od 8:00 do 10:00 ure pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP MUHABER.

Nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 8:00 do 14:00 ure zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP KOT POSTAJA, TP GABER PRI SEMIČU,

- od 8:00 do 13:30 ure pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ROSALNICE2, TP BORIHA, TP RADOVIČI, TP BOŽAKOVO, TP RAKOVEC.

Nadzorništvo Šentjernej obvešča, da bo danes od 7:30 do 14:00 ure prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GOR. VRHPOLJE .

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Brez vode

Komunala Sevnica obvešča vse uporabnike pitne vode na območju javnega vodovoda Primož - v naseljih Gornje Impolje in Dolnje Impolje, da bo danes motena oskrba s pitno vodo zaradi rednih vzdrževalnih del, predvidoma med 9. in 11. uro.

Prav tako bo na območju javnega vodovoda Primož - v naseljih Studenec, Rovišče, Ponikve, Hudo Brezje, Arto, jutri, 1.06.2016, motena oskrba s pitno vodo zaradi rednih vzdrževalnih, in sicer predvidoma med 9. in 17. uro.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava