nogomet

V prvo ligo Aluminij

8.6.2016 | 10:35 | B. B.

V prvo ligo Aluminij

Ljubljana - Na izpraznjeno mesto Zavrča, ki ni dobil licence za igranje v prvi ligi, je izvršilni odbor Nogometne zveze Slovenije povabil drugouvrščeno moštvo druge lige Aluminij, ki je povabilo že sprejel.

Ocenjujemo, da je klub kadrovsko in organizacijsko sposoben sprejeti ta izziv ter tako nadgraditi dosedanje uspešno delo pri vzgoji in razvoju lastnega igralskega kadra. To ostaja še naprej osnovno poslanstvo kluba," so v sporočilu za javnost zapisali v klubu, ki bo v prvi ligi zaigral po treh letih.

Krka bo tako prihodnjo sezono igrala v drugi ligi, kjer se ji bodo, če ne bo šlo kaj hudo narobe, že danes pridružile Brežice.

‹ nazaj

Komentarji (4)

8.6.2016OceniTine 
Ni pošteno do Zavrča !
9.6.2016OceniKrčan 
Sem pa res mislil da imate podgurci bolj pošlihtane klube kot je res
9.6.2016 2 (2) (0)Oceniobčan 
@krčan, mi u novmejst imamo vse na fake poštimano. Torej tud klube :) vse sam zgleda fensi je pa vse od znotraj ena sama gniloba in lopovščina.. Vsaka čast posameznikom....Poznam razmere v sosednjih občinah zelo dobro in lahko zagotovim da take polomijade ni daleč na okoli:) Prav maš..Kar se pa tiče športa grejo tanovi raj u cerkev en očenaš zmolt..ku.. gleda fuzbal in ostale športe. Smo ena fina fensi kulturna občina, veš?:) Bo že bolš, bo bo...pač mamo taku vodstvu kulturno in fensi.kaj češ..volja volilcev v podgurju:)
9.6.2016 1 (1) (0)OceniRudY 
jaz sem se pa ustrašu da bo krka spet ostala v ligi...zaradi ljudi ki jo upravljajo, si tega enostavno ne zasluži.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava