mladi dopisnik

Zaključna prireditev projekta Zeleni nahrbtnik z Zmajčkom Jurčkom

22.6.2016 | 13:40 | Darinka Kerin Kiler,
koordinatorka projekta Zeleni nahrbtnik pri ZPM Krško

Zaključna prireditev projekta Zeleni nahrbtnik z Zmajčkom Jurčkom
Zaključna prireditev projekta Zeleni nahrbtnik z Zmajčkom Jurčkom

Krško, Senovo - V četrtek, 16. junija ob 10. uri, je ZPM Krško organizirala zaključno prireditev za predšolske otroke, ki so sodelovali v projektu Zeleni nahrbtnik z Zmajčkom Jurčkom v šolskem letu 2015/2016.

Letos so uspešno zaključili že 11. leto izvedbe projekta, v katerem vsako leto sodeluje več kot 800 otrok in mentoric iz desetih vrtcev občin Brežice, Krško, Kostanjevica na Krki in Sevnice. Otroci so si skupaj z vzgojiteljicami v senovški kulturni dvorani ogledali predstavo z naslovom Zmajeve dogodivščine v izvedbi lutkovne sekcije DKD Svoboda iz Senovega. Po ogledu predstave, nad katero so bili tako otroci kot vzgojiteljice navdušeni, se je koordinatorka projekta pri ZPM Krško, Darinka Kerin Kiler, zahvalila Krajevni skupnosti mesta Krško, ki je omogočila ogled predstave ter vsem mentoricam in otrokom za sodelovanje v projektu. Prisotne je povabila k sodelovanju tudi v prihodnjem šolskem letu. Otroci so si ogledali lutke, ki so nastopale v predstavi, jih od blizu spoznali in se z njimi fotografirali.

Predstavo si je ogledalo 200 predšolskih otrok, ki letos še obiskujejo vrtec, jeseni pa bodo prvič prestopili šolski prag. ZPM Krško je za vse udeležence organizirala avtobusni prevoz na Senovo.

‹ nazaj

Galerija (13)

Zeleni_nahrbtnik - 1
Zeleni_nahrbtnik - 10
Zeleni_nahrbtnik - 11
Zeleni_nahrbtnik - 12
Zeleni_nahrbtnik - 13
Zeleni_nahrbtnik - 2
Zeleni_nahrbtnik - 3
Zeleni_nahrbtnik - 4
Zeleni_nahrbtnik - 5
Zeleni_nahrbtnik - 6
Zeleni_nahrbtnik - 7
Zeleni_nahrbtnik - 8
Zeleni_nahrbtnik - 9

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava