mladi dopisnik

OŠ Center - najuspešnejša šola v tekmovanjih iz znanja

23.6.2016 | 13:50 | Izabela Požar, Novinarski krožek,
OŠ Center Novo mesto

Dobitniki zlatih priznanj.

Dobitniki zlatih priznanj.

Novo mesto - V petek, 17. junija, je bila naša šola, OŠ Center, razglašena za najuspešnejšo šolo v Mestni občini Novo mesto v tekmovanjih iz znanja v šolskem letu 2015/2016.

Učenci smo se celo leto udeleževali tekmovanj iz znanja, vestno smo beležili uvrstitve in ob koncu leta naredili bilanco: osvojili smo 618 bronastih, 149 srebrnih in 53 zlatih priznanj.

Vseh uspehov naših učencev smo zelo veseli, še posebno žlahtno pa se svetijo zlata priznanja. Osvojili smo 21 zlatih priznanj na tekmovanju za Matemčkovo priznanje, 14 zlatih priznanj na tekmovanju za priznanje Logična pošast, 5 zlatih iz razvedrilne matematike, 1 zlato iz logike, 3 zlata iz matematike, 2 zlati na tekmovanju Hitro in zanesljivo računanje (1. in 6. mesto), 1 zlato na meddržavnem Lefo (3. mesto), 1 zlato iz angleščine, 1 zlato iz geografije, 2 zlati iz fizike, 1 zlato iz kemije in 1 zlato priznanje iz vesele šole.

Učenci smo v pripravo na tekmovanja vložili veliko dela, pri tem so nam pomagali učitelji mentorji in nas spodbujali starši. Laskavi naziv najuspešnejše šole nam veliko pomeni in tudi v naslednjih letih se bomo zanj potrudili.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava