kronika

Pešec hudo poškodovan, policija še vedno poziva očividce nesreče

24.6.2016 | 10:15 | M. Ž.

Pešec hudo poškodovan, policija še vedno poziva očividce nesreče

Na Kočevarjevi ulici v Novem mestu se je včeraj, nekaj pred 11. uro, zgodila prometna nesreča, v kateri se je poškodoval pešec. Po prvih ugotovitvah se je nesreča zgodila na parkirišču pred prodajalno, ko naj bi 50-letna voznica avtomobila trčila v 54-letnega pešca. Hudo poškodovanega pešca so reševalci odpeljali v bolnišnico.

Policisti zaradi razjasnitev vseh okoliščin nesreče prosijo morebitne očividce, da jih pokličejo na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080-1200.

Pijan za volan

Krški policisti so sinoči v Vihrah zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola odredili preizkus vozniku avtomobila. 44-letni kršitelj je imel v litru izdihanega zraka 0,95 miligramov alkohola. Odpeljali so ga v prostore za pridržanje in o vožnji pod vplivom alkohola z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Brez vozniške

Trebanjski policisti so dopoldan med kontrolo prometa pri Mirni ustavili voznika kombiniranega vozila Citroen jumper. Ker 51-letnik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, so mu vozilo zasegli in o kršitvi z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Nepridipravi odnesli denar in nakit

Na Lamutovi ulici v Novem mestu so včeraj dopoldan neznanci izkoristili krajšo odsotnost lastnikov in skozi vrata vlomili v stanovanjsko hišo ter odnesli denar in nakit. Okoliščine policisti še preiskujejo.

Z roko segel v delujoči stroj

Šentjernejski policisti so bili včeraj dopoldan obveščeni o nesreči pri delu v Šentjerneju, v kateri se naj bi 21-letni delavec poškodoval, ko je z roko segel v delujoči stroj za izdelavo tlakov. Zaradi hude poškodbe roke so poškodovanega moškega reševalci odpeljali v UKC Ljubljana. Okoliščine nesreče policisti še preiskujejo in bodo o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava