Motorist povozil psa in padel

24.6.2016 | 20:15

Motorist povozil psa in padel

V Brestanici je motorist nekaj pred pol osmo zjutraj povozil psa, padel in se poškodoval. Posredovali so gasilci PGE Krško, ki so zavarovali kraj nesreče, usmerjali promet do prihoda policistov, pomagali reševalcem in odstranili motorno kolo iz cestišča, krški reševalci pa so poškodovanega motorista oskrbeli in prepeljali v Urgentni center Krško.

Trčila tovornjak in kombi

Ob 8.10 sta izven naselja Arto trčila tovorno in kombinirano vozilo. Posredovali so gasilci PGD Sevnica, ki so zavarovali kraj nesreče, odstranili vozili in očistili vozišče, sevniški reševalci pa so poškodovanega voznika oskrbeli in prepeljali v celjsko splošno bolnišnico.

Trčil v peško

V Sevnici je voznik avtomobila nekaj po 14. uri trčil v peško, ki se je pri tem lažje telesno poškodovala. Sevniški reševalci so jo oskrbeli in prepeljali v tamkajšnji zdravstveni dom.

Razlilo se je olje

Nekaj po deveti zjutraj se je v ulici Drča v Straži razlilo olje zaradi poškodovanega motorja osebnega vozila. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Dolenja Straža so z vpojnim sredstvom nevtralizirali razlito olje v dolžini enega kilometra.

Pomagali pri oživljanju

Gasilci PGD Pirošica so malo pred deveto uro v Vrhovski vasi pomagali brežiškim reševalcem pri prenosu in oživljanju osebe.

M. Ž.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava