Na žalost smo takšnih tragičnih novic deležni prepogosto

29.6.2016 | 16:00

Na žalost smo takšnih tragičnih novic deležni prepogosto

Brežice - Ob današnjem umoru policista v okolici Brežic se je odzval tudi policijski sindikat. Njihov predstavnik za medije Klemen Udovč je v sporočilu za medije zapisal: "V Policijskem sindikatu Slovenije (PSS) smo bili žal ponovno seznanjeni, da je pri opravljanju policijskega dela 30 letni brežiški policist izgubil življenje. Podrobnejše informacije še spremljamo ter čakamo na uradno izjavo s strani Policije.

Na žalost smo takšnih tragičnih novic deležni prepogosto. Le te dokazujejo, kako nevaren je poklic policista in s kakšnimi situacijami se podcenjeni slovenski policist vsakodnevno srečuje pri zagotavljanju varnosti državljanom.

 V imenu članic in članov PSS ter v svojem imenu družini pokojnega policista, vsem sodelavkam in sodelavcem in vsem, ki so pokojnega kolega poznali izrekamo iskreno in globoko sožalje. Policistke in policiste, ki so s svojim delom in nalogami vsakodnevno izpostavljeni nevarnostim pa pozivamo, naj bodo pri svojem delu skrajno previdni in v prvi vrsti poskrbijo za lastno varnost, saj pri opravljanju policijskih nalog nikoli ni mogoče predvideti izid slehernega postopka."

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava