Pri bencinskem servisu trčili trije avtomobili

30.6.2016 | 18:15

Ilustrativna slika. (Foto: Arhiv DL)

Ilustrativna slika. (Foto: Arhiv DL)

Danes ob 14.40 so v naselju Tržišče v občini Sevnica pri bencinskem servisu trčila tri osebna vozila. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje, z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine, pomagali vlečni službi in počistili cestišče. Trem poškodovanim osebam so nudili pomoč. Reševalci NMP Sevnica so eno od njih prepeljali v novomeško splošno bolnišnico, dve pa v Zdravstveni dom Sevnica.

Minibus zapeljal na previs

Danes ob 12.48 je pri gradu Rajhenburg v Brestanici, v občini Krško, minibus zapeljal na cestni previs. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so s tehničnim posegom vozilo izvlekli nazaj na cestišče. Poškodovan ni bil nihče. Obveščene so bile pristojne službe.

Padel električni drog

Danes ob 12.34 je v naselju Sremič v občini Krško na cesto v smeri Grmade padel električni drog. Dežurni delavec podjetja Kostak Krško je zavaroval kraj dogodka, delavci Elektra Celje pa so uničeni drog zamenjali z novim

Drevo oviralo promet

Ob 15.34 je na cesti Drganja sela—Ljuben v občini Straža drevo oviralo promet. Gasilci PGD Vavta vas so drevo razžagali in odstranili.

Mačka rešili s strehe

Ob 13.10 je  na Trgu XIV. divizije na Senovem v občini Krško na streho splezal maček, ki ni mogel sam dol. Posredovali so gasilci Poklicne gasilske enote Krško, ki so mačka spravili na tla. Obveščene so bile pristojne službe.  

L. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava