odbojka

Jože Časar novi trener odbojkarjev Krke

13.7.2016 | 20:35 | M. Ž.

Jože Časar novi trener odbojkarjev Krke

Novo mesto - Jože Časar, selektor slovenske ženske mladinske reprezentance, s katero je predlani osvojil srebrno medaljo na evropskem prvenstvu, bo v novi sezoni trener odbojkarjev Krke. Novinec med igralci je makedonski organizator igre Marko Stošić.

Čeprav bodo novomeški odbojkarji s pripravami na novo sezono začeli šele 8. avgusta, je vodstvo kluba že sestavilo ekipo, s katero bo igralo v novi sezoni. Do najbolj pomembne spremembe bo prišlo na trenerski klopi, saj se bo dozdajšnji trener Jernej Rojc v prihodnjih dveh sezonah bolj posvetil delu s kadeti in mladinci, namesto njega pa bo člansko ekipo prevzel Časar, je poročal STA.

Časar je zadnje štiri sezone delal v sosednji Avstriji, pred desetimi leti pa je z žensko odbojkarsko ekipo TPV Novo mesto osvojil naslov državnih prvakinj.

Vodstvo kluba se je tudi odločilo, da svoje vrste okrepi z nekdanjim makedonskim mladinskim reprezentantom Stošićem, ki bo v Ljubljani nadaljeval s študijem, z aktivnim igranjem pa sta prenehala nekdanji slovenski reprezentant Miha Plot in Simon Vesel. Vesel kljub temu ostaja v ekipi in bo kot tehnični pomočnik trenerja pomagal pri statistični obdelavi podatkov, so še zapisali na STA.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava