kronika

Huda prometna nesreča - 29-letni potnik umrl, trije ranjeni

25.7.2016 | 07:00 | M. K.

Huda prometna nesreča - 29-letni potnik umrl, trije ranjeni

Sinoči nekaj pred 21. uro se je na avtocesti med priključkoma Drnovo in Dobruška vas - pri Grmovljah, v smeri proti Novem mestu, zgodila huda prometna nesreča. Zaradi poškodb je na kraju nesreče umrl 29-letni potnik v osebnem avtomobilu. Še dva potnika sta hudo poškodovana, 40-letni voznik pa naj bi utrpel lažje poškodbe. Poškodovane udeležence so z reševalnimi vozili odpeljali v novomeško bolnišnico. Po prvih informacijah je bilo v nesreči udeleženo eno vozilo, ki je zapeljalo s cestišča na brežino in se prevrnilo na streho.

Barvali so splav - in reko

Ob 20.42 so gasilci Poklicne gasilske enote Krško posredovali med naseljema Boršt in Krška vas, občina Brežice, kjer je bila v reki Krki opažena neznana snov. Gasilci so opravili ogled in ugotovili, da je pri barvanju splava prišlo do madeža na vodi. Gasilci so postavili plavajoče pregrade, ki jih bodo danes zjutraj znova pregledali.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 7.00 do 8.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GOR. MAHAROVEC;

- od 7.30 do 13.30 ure pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP CEROV LOG.

Nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 8.00 do 13.00 ure zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP VAVPČA VAS izvod nad progo;

- od 11.00 do 12.00 ure odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP JUGORJE izvod Sela;

- od 12.00 do 13.00 ure pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP HRAST PRI JUGORJU izvod Hrast.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča, da bo od 8.00 do 10.30 ure prekinjena dobava energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP HRIB PRI OREHKU.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Elektro Celje obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju TP Nemška vas danes med 7:.5 in 12.00 uro.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava