kronika

Z vozilom trčil v pešča

25.7.2016 | 19:00 | J. S.

Ilustrativna fotografija (arhiv DL)

Ilustrativna fotografija (arhiv DL)

V Termah Čatež je nekaj po 11. uri voznik z vozilom trčil v pešca. Posredovali so reševalci NMP Brežice, ki so poškodovanega pešca oskrbeli in prepeljali v SB Brežice.

Občan naletel na mino

Ob 11.38 je na območju naselja Gazice v brežiški občini občan naletel na neeksplodirano ubojno sredstvo. Pripadnika Državne enote za varstvo pred neeksplodiranimi ubojnimi sredstvi Severnoprimorske regije sta 105 milimetrsko protipehotno mino iz obdobja druge svetovne vojne, nemške izdelave, odstranila in do uničenja varno uskladiščila.

Zagozdile so se veje

Ob stebrih lesenega mosta čez reko Krko pri kraju Potok v občini Straža se je okrog 15.30 zagozdilo večje število vej. Zagozdene veje so odstranili gasilci PGD Vavta vas.

JUTRI BREZ ELEKTRIKE

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo v torek, 26. 7. 2016:
- od 7.30 do 13.30 zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP CEROV LOG;
- od 8. do 9. ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ŠMARJEŠKE TOPLICE.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo v torek, 26. 7. 2016:
- od 7.30 do 9. ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BADOVINAC;
- od 10. ure do 11.30 zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP POD MIHOVCEM;
- od 11.30 do 13. ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP MIHOVEC.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo v torek, 26. 7. 2016:
- od 8. do 13. ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP VAVPČA VAS izvod nad progo;
- od 8. do 13. ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP DRAŠIČI.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Črnomelj obvešča odjemalce, da bo v torek , 26. 7. 2016, od 8. do 13. ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP KOVAČJI GRAD izvod vas.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije 26. julija na področju nadzorništva Krško mesto na območju transformatorskih postaj: Slinovske njive in Kostanjevica vodovod med 08:30 in 10:00 uro.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava