kronika

Na cestah skale in drevje; danes brez elektrike

29.7.2016 | 07:10 | M. K.

Na cestah skale in drevje; danes brez elektrike

Včeraj ob 18.44 je na cesti Soteska - Črmošnjice pri naselju Stare Žage, občina Dolenjske Toplice, prišlo do zdrsa dveh skal. Dežurni delavec cestnega podjetja je skali odstranil in očistil cesto.

Ob 19.50 je na glavni cesti Brestanica-Pijavško, občina Krško, kamenje oviralo promet. Posredovali so delavci CGP Novo mesto, ki so kraj zavarovali in oviro odstranili.

Ob 19.51 je na lokalni cesti pri Gorenjih Dolah, občina Krško, podrto drevo oviralo promet. Posredoval je dežurni delavec Kostak-a Krško, ki je oviro odstranil.

Davi nesreča

Ob 6.16 uri se je prometna nesreča zgodila na AC Novo mesto - Ljubljana, med priključkoma Trebnje vzhod - Trebnje zahod. Udeležena sta osebno in tovorno vozilo.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 7.00 do 11.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP KOLODVOR METLIKA, izvod Drevored;

- od 7.00 do 14.00 pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP VAVPČA VAS, izvod Nad progo.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča, da bo od 8.00 do 9.30 zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ŠKRJANČE.

Nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo od 8.00 do 9.00 prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GRADIŠČE PRI TREBNJEM na izvodu GRADIŠČE ŠALEHAR.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Nadzorništvo Brežice obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju TP Dobeno-nizkonapetostni izvod Dobeno med 8. in 9. uro; na območju nadzorništva Sevnica pa na območju TP Drožanje - nizkonapetostni izvod Šetenje med 8. in 12. uro.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava