kronika

Avto se je ustavil na tirih

29.7.2016 | 17:45

Avto se je ustavil na tirih

Ob 13.41 je v bližini Mirne na cesti Trebnje–Mirna osebno vozilo zapeljalo s ceste in se ustavilo na železniškem tiru. Pred prihodom gasilcev PGD Trebnje so avto potegnili s tirov, gasilci pa so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, usmerjali promet in potegnili avto do ceste. V nesreči ni bilo poškodovanih.

Že zjutraj, malo po 6. uri, je prišlo do nesreče na dolenjski avtocesti. Med priključkoma Trebnje-vzhod in Trebnje-zahod se je osebno vozilo zavrtelo po cestišču, udarilo v odbojno ograjo in obtičalo na odstavnem pasu. Gasilci PGD Trebnje so zavarovali kraj nesreče. V nesreči ni bilo poškodovanih.

Ob 15.12 se je na avtocesti pri izvozu Mirna Peč v smeri Ljubljane v občini Novo mesto kadilo iz motornega dela osebnega vozila in iztekale motorne tekočine. Gasilci GRC Novo mesto so do prihoda delavcev DARS-a zavarovali kraj, omejili iztekanje tekočin po cestišču, jih počistili ter nudili pomoč vlečni službi.

Ob 12.36 je v Jami pri Dvoru, občina Žužemberk, gorel lesen drog električnega vodnika. Pogasili so ga gasilci PGD Dvor in Žužemberk. Drog je popolnoma uničen. Obveščeni so bili delavci Elektro Ljubljana.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava