dolenjska

Vodo je (spet) treba prekuhavati

30.7.2016 | 10:15 | J. S.

Ilustrativna fotografija (arhiv DL)

Ilustrativna fotografija (arhiv DL)

Novo mesto - Komunala Novo mesto obvešča vse uporabnike pitne vode, ki se oskrbujejo iz vodovodnega sistema Novo mesto-Stopiče, da je zaradi pojava povišane motenosti treba vodo pred uporabo prekuhati.

Obvestilo velja do preklica, so sporočili z novomeškega Regijskega centra za obveščanje.

‹ nazaj

Komentarji (9)

31.7.2016 1 (1) (0)Oceniupokojenka 
Za koliko bo znižala Komunala račun za motno vodo?
31.7.2016 2 (2) (0)Ocenidule 
Tukaj imamo sedaj že zelo redke dneve, ko je voda čista. Sem danes opazil tudi sam, da je celo bolj kalna kot pa ob deževjih. Katarstrofa, pa tako drago nam jo zaračunavajo, kot da je bp. Nekaj bo morala občina reči na to situacijo, to je ropanje odjemalcev in goljufija, saj plačujemo neoporečno vodo imamo pa "gnojnico" na pipi.
1.8.2016–7 (0) (7)Oceniobcan 
Dule tvoja obcina to vse govori ze 2 leti. Od nov 2014. Kaj bi ti se rad.da ti pove? Drugic pa pamet v glavo ko bojo volitve...in trezno glavo.
1.8.2016—   (1) (1)Ocenidule 
Ne rabiš mene napadat, nisem jaz nič volil, kot misliš. Hidravlične izboljšave ne bodo nič koristile, če je sam vir za en k...... Edini zanesljiv vir je vrtina.
1.8.2016 4 (5) (1)Ocenifrenk 
dule, pusti ga. Zanj je za vse aktualni župan kriv. Bolano, ampak tudi taki morajo živet.
2.8.2016–7 (0) (7)Oceniobcan 
Frenk ne seri. Seveda da je kriv. Kdo pa drug resuje elemenrarne potrebe svojih obcanov? Micka Florjanciceva? Dule tebe nic ne napadam le krive obznanjam.to paje aktualna ablast. In.ne ti pa tud jaz ne.Oprosti ce si narobe razumel:)
2.8.2016 2 (2) (0)OceniJan 
Končno so se po 30 in več letih vsaj lotili prenove in posodobitve.
2.8.2016 4 (4) (0)Oceninmnm 
Občana gladko ignorirajte. Gre za znanega neuravnovešenca, ki dneve preživlja na spletni strani Dolenjskega lista, išče novice o novomeški občini, nakar njegov bolan um sproducira umotvore, ob katerih se obračajo želodci.
3.8.2016–6 (0) (6)Oceniobcan 
Mmm tudi glatko ignor. Gre za znano podvojeno osebo z vec nicki ki tukaj po partijski rotovski direktivi siri propagando obstojecih rotovskih kljukcev.Izginil bo s prizorisca tako kot njegovi rotovzani ob naslednjih 2017 volitvah. Zato sploh ni pomembno njegovo propagandno geblsovo pametovanje ki bo tako kratkega veka kot njegova z veliko napako izbrana zdajsnja banda garnitura. Nepomembni ste res...vad cas mineva in ste ena vecjih zablod vseh casov. na volitvah obcanov.MONM..no pa bomo tudi vas preziveli. Ce smo ze vse ostale;) po teh volitvah nihce vedel vec ne bo za vas:):) zato se resnicno ni pomembno z vami rasoravljati podrepnimi lopovskimi muhami .ignor 4 ever. Cez 2 leti nihce vec vedet ne bo hotel za vas...:);).ne vedet ne slisat :)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava