kronika

Odstranili sršenje gnezdo; danes brez elektrike

18.8.2016 | 07:10 | M. K.

Odstranili sršenje gnezdo; danes brez elektrike

Včeraj ob 17.12 uri  so na Cesti 4. julija v Krškem, ob prisotnosti policistov, posredovali gasilci PGE Krško, ki so s tehničnim posegom omogočili vstop v stanovanje.Uakaj je bilo to potrebno, ReCO ne poroča.

Ob 19.20 so na Bojsnem, občina Brežice, gasilci PGD Obrežje z ostrešja stanovanjske hiše odstranili sršenje gnezdo.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Črnomelj obvešča, da bo danes od 7.30 do 13.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BREZNIK PRI DRAGATUŠU, TP DRAGATUŠ 2, TP OBRH PRI DRAGATUŠU, TP ZAPUDJE.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo danes:

- med 8.00 in 13.30 zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP OBRH;

- od 11.00 do 12.00 pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP SMOLENJA VAS 1.

Nadzorništvo Trebnje obvešča, da bo od 8.00 do 12.00 prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP DOL. GLOBODOL, TP GOR. GLOBODOL, TP SRED. GLOBODOL, TP GRČ VRH 1 in TP GRČ VRH 2.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Sevnica na območju TP Potok med 8. in 13. uro ter na območju TP Birna vas in Šentjanž med 11. in 13. uro.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava