dolenjska

Letošnja Noč na Krki bo prihodnjo soboto

18.8.2016 | 09:35 | M. M.

Foto: organizatorji dogodka Noč na Krki 2016

Foto: organizatorji dogodka Noč na Krki 2016

Novo mesto - Društvo Stara čolnarna v sodelovanju z Mestno občino Novo mesto, novomeško Agencijo za šport in Teniškim klubom Portovald organizira tradicionalno prireditev Noč na Krki, ki bo potekala prihodnjo soboto, 27. avgusta, od 10. ure naprej.

Uveljavljenim vsebinam, kot so Beli teniški turnir, večerni koncert in spuščanje čolničkov po Krki, so organizatorji letos dodali bogat celodnevni program, namenjen druženju Novomeščanov in Novomeščank vseh generacij.

»V popoldanskem delu programa se lahko pomerite na Belem teniškem turnirju in v odbojki na mivki, sodelujete pri veslaškem spustu od Loke do Otočca ali pohodu na Gorjance, preverite svoje plezalne spretnosti in se zapeljete z Rudolfovim splavom. Poskrbljeno bo tudi za najmlajše, ki bodo izdelovali čolničke,« je v vabilu med drugim zapisal Franci Judež.

Večerni program bodo po 18. uri obeležili nastopi glasbenih zasedb Čuki, Žuta Minuta in Klapa Kampanel, s svojimi domislicami pa ga bosta popestrila najbolj znana novomeška miličnika, Franci in Janez.

Pestra sobota se obeta tudi teden dni kasneje, ko bodo potekali Skoki v Krko.

‹ nazaj

Komentarji (52)

18.8.2016 3 (3) (0)OceniFranc 
Malo čudno je to poimenovanje "Noč na Krki", ki se bo začelo ob 10 zjutraj.
18.8.2016–13 (3) (16)OceniObčan 
Saj ni važno kako se imenuje in če kdo pride ali ne. Namen teh zabav je očitno, da se iz proračuna potegne čim več denarja, katerega se "opere" preko raznih klap in pjevačic iz balkana. Pa koga briga če plačujemo 2 x višje položnice. Važno da so "zabave" preko katerih je najlažje plenit proračun.
18.8.2016–10 (3) (13)Oceniobcan 
Imenjak tocno to.Vazno da se festa in da se s tem se pere ...kaj smo zvolili ene veseljake, zdaj bi ze bil cajt da jih zamenjajo delavci. Le " veseljacimo" narejenega seveda drugega veliko O. Bravo volilci...najjaca garnitura vseh casov.
18.8.2016–8 (1) (9)Oceniobčan 
Ampak kater kreten na take devijacije, ki jih omenjamo tolče minuse, komentarja pa nima- argumentiranega? Mislim da se po direktivi z Rotovža vrti števc minusov na Dol. listu , pri nakazovanju na MONM. Drugače si ne moremo razlagati tako množićnega pljuvanja v lastno skledo. Razen če niso občani MONM najbolj za luno v Sloveniji. Ker to kar se pri nas dogaja ne srečaš nikjer v taki debilni obliki. In da to še podpiraš zagovarjaš? " razlogi za tako obnašanje so 3. 1. sam imaš koristi od takih devijacij , 2. toliko si degeneriran da ne uvidiš kar se dogaja v tvoji okolici in 3. po direktivi partijskega vrha z MONM se vrti minusni števec . Ker če greš na ulico in se pogovarjaš z ljudmi je stanje popolnoma drugačno od teh silnih minusov na argumentirane komentarje nevtralnih bralcev.Only in NM:) Potem bi pa nekdo naredil pri zdravi pameti vse sotale neprištevne:) Kter idiotizem.....da ga težko najdeš podobnega.
18.8.2016–7 (4) (11)OceniObčan 
Soimenjak. Kakor jaz vem je župan zaposlil 4 dodatno v kabinetu župana, tako da mu lahko delajo piar in ga hvalijo in daje drugim minuse. Je pa tudi eden na DL, ki lahko v trenutku pritisne minusov kolikor želi.
18.8.2016–7 (1) (8)Oceniobčan 
Seveda. Tako je. Točno to kar praviš.Poskuša se ustvariti Dijametralno nasprotje resničnega stanja med občani mesta. Zavajati. Tudi preko Dol lista in ostalih podrejenih medijev. Kogar se da pač. To da se nam že v manjših okoliških in ostalih slo občinah že kar nekaj časa posmehujejo...je nepomembno:) LOL.kaj smo si uštimali 2014: fantazija....
18.8.2016–11 (2) (13)Oceniobčan 
Pa da še enkrat ponovim , nisem član NOBENE partije. Ne Naše ne VAŠE ! Sem pa pri zdravi pameti, vidim, slišim in občutim. Vso - raskošnost bedarij trenutnega stanja MONM.
18.8.2016–1 (0) (1)OceniJan 
Te potem prav razumem, da ni nujno da če si po vsebni med uhljema depriviligiran, da si hkrati nujno tudi v pariji. Si lahko tak tudi brez članstva.
18.8.2016 5 (5) (0)Ocenilol 
Občan & občan, butec in butec. LOL : ))))))) Postalo je že zabavno brati te nebuloze.
18.8.2016 6 (6) (0)OceniJure 
Ko se zbudi, je njegova prva misel Dolenjski list in "Rotovž". In potem cel dan posveti tuhtanju, katero laž bo še besno, tresočih rok, natipkal tukaj. Do večera, ko že začne razmišljati o naslednjem dnevu, ki ga bo presedel pred ekranom. Si predstavljate? Psihiatri bi se grebli zanj.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava