kronika

Nadležni sršeni; danes brez elektrike

24.8.2016 | 07:05 | M. K.

Tudi takšno je lahko sršenje gnezdo (Foto: arhiv DL)

Tudi takšno je lahko sršenje gnezdo (Foto: arhiv DL)

Sinoči ob 19.46 uri so v naselju Češnjevek v občini Trebnje gasilci PGD Lukovek odstranili večje sršenje gnezdo na stanovanjski hiši. Tudi ob 19.19 so na Cesti krških žrtev v Krškem gasilci PGE Krško iz dimnika večstanovanjske hiše odstranili sršenje gnezdo.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo danes od 7.30 do 14.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP DOL. STARA VAS, TP ŠMARJE, TP BREZOVICA.

Nadzorništvo Črnomelj obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 10:30 do 13:00 ure zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ŽAGA VINICA,

- od 10:30 do 11:30 ure pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP VINICA VODOVOD (NADOMESTNA).

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju nadzorništva Brežice na območju TP Župeča vas med 8. in 9. uro; na območju nadzorništva Bistrica pa na območju TP Zeče izvod Zeče in izvod Zdole med 8. in 14. uro.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava