kronika

Pridržali nasilneža in razgrajača

25.8.2016 | 14:20 | M. M.

Foto: PMP Obrežje

Foto: PMP Obrežje

V minuli noči so črnomaljski policisti odvzeli prostost in pridržali 25-letnika iz okolice Črnomlja. Okoli pol ene zjutraj je pijan kršil javni red ni mir, kričal in razbijal ter se kljub ukazom policistov ni pomiril. Nadeli so mu lisice in ga odpeljali v pridržanje na policijsko postajo. Zaradi kršitve javnega reda in neupoštevanja ukazov policistov si je prislužil dva plačilna naloga, so danes sporočili s PU Novo mesto.

Pridržali razgrajača

V torek zvečer so krški policisti pridržali tudi 19-letnika iz Krškega. Pod očitnim vplivom alkohola je razbijal po stanovanju in kričal, ob prihodu policistov pa ni upošteval njihovih ukazov in je s kršitvijo nadaljeval, zato so ga vklenili in odpeljali v pridržanje.

Nasilnežu prepovedali približevanje

Krški policisti so v torek popoldne zaradi nasilja posredovali tudi na Senovem. 27-letnega kršitelja bodo zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilja v družini kazensko ovadili, še prej pa so mu izrekli prepoved približevanja svoji partnerki.

Na Obrežju zasegli BMW

Policisti na mejnem prehodu Obrežje so pri mejni kontroli v noči s torka na sredo, okoli pol četrte ure, zasegli BMW X6, francoskih registrskih tablic. Pri temeljiti mejni kontroli so namreč ugotovili, da so številke šasije vozila spremenjene, vozilo pa je bilo leta 2013 ukradeno v Nemčiji. Iz Hrvaške se je na mejni prehod z njim pripeljal 42-letni državljan Turčije z dovoljenjem za prebivanje v Franciji. Vozilo so mu zasegli in obvestili okrožno državno tožilstvo. Po končanem postopku je 42-letnik lahko prestopil državno mejo.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava