kronika

Zagorel motor delovnega stroja

26.8.2016 | 19:30 | L. M.

Ilustrativna slika. (Foto: Arhiv DL)

Ilustrativna slika. (Foto: Arhiv DL)

Danes ob 12.18 je zagorelo v motorju delovnega stroja, kombinirke, na Belokranjski cesti v Novem mestu. Gasilci GRC Novo mesto so požar pogasili in očistili motorni predel stroja.

Delavec padel z lestve

Danes ob 14.22 je na Livadi v Novem mestu delavec padel z lestve in si poškodoval nogo. Poškodovanega delavca so oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto in odpeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Trčila motorist in voznik avta

Ob 6.08 sta v kraju Radna v občini Sevnica trčila osebno vozilo in motorist. V nesreči se je ena oseba poškodovala. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj nesreče, pomagali reševalcem ZD Sevnica pri oskrbi poškodovanega, odklopili akumulatorja na obeh vozilih, preprečili iztekanje motornih tekočin, nudili pomoč vlečni službi in počistili cestišče. Poškodovanega motorista so reševalci prepeljali v UC Brežice.

Našel granate

Ob 11.45 je na območju naselja Krška vas v občini Brežice delavec pri zemeljskih delih HE Brežice našel neeksplodirano ubojno sredstvo. Pripadnika Državne enote za varstvo pred neeksplodiranimi ubojnimi sredstvi Dolenjske regije sta odstranila dve topovski granati kalibra 75 in 88 milimetrov ter vžigalnik topovske granate, ostanek iz obdobja druge svetovne vojne.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava