nogomet

Krčanom le dve minuti manjkali do zmage

29.8.2016 | 09:30 | I. V.

Martin Kramarič je sodeloval pri obeh zadetkih Krškega v Domžalah, prvega je dosegel sam iz enajstmetrovke, pri drugem je bil podajalec. (Foto: Grega Wernig/m24)

Martin Kramarič je sodeloval pri obeh zadetkih Krškega v Domžalah, prvega je dosegel sam iz enajstmetrovke, pri drugem je bil podajalec. (Foto: Grega Wernig/m24)

Krško - Sinoči se je s tekmama v Celju, kjer je Maribor premagal domačine s 3:0, in v Kidričevem, kjer so prav tako s 3:0 zmagali gostje iz Velenja, končal sedmi krog v prvi slovenski nogometni ligi, v katerem so že v petek Krčani v Domžalah remizirali z Radomljami.

Tekmo so bolje začeli Krčani. V 18. in 19. minuti je Filip Dangubić streljal mimo gola, v 21. minuti Dejan Urbanč s prostega strela čez gol, v 23. minuti pa so Radomljani izpeljali akcijo, ki z zadetkom za vodstvo zaključil Dušan Stoiljković. Krčani so že tri minute kasneje, potem ko je po prekršku Aljaža Ivačiča v kazenskem prostoru najboljši slovenski sodnik Damir Skomina dosodil enajstmetrovko, z zadetkom Martina Kramariča izenačil.

Drugi polčas so bolj podjetno začeli domačini, ki so imeli tudi nekaj priložnosti za zadetek, ki pa jih niso izkoristili, v 71. minuti pa je po podaji Kramariča Krško v vodstvo popeljal Rok Baskera. Ko so se Krčani po tihem že veselili zmage, ki bi jih popeljala na visoko četrto mesto, je prav Baskera v 88. minuti naredil prekršek v kazenskem prostoru in Skomina je še enkrat pokazal na belo točko, Igor Barukčič pa je priložnost izkoristil in tekma se je končala z remijem.

V naslednjem krogu bodo Krčani 10. septembra igrali v gosteh v Kopru.

Lestvica: 1. Gorica 15, 2. Olimpija 13, 3. Luka Koper 12, 4. Domžale 11, 5. Maribor 11, 6. Rudar 10, 7. Krško 9, 8. Celje 7, 9. Aluminij 7, 10. Radomlje 3.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava