kronika

Smrt na tirih

31.8.2016 | 07:05 | M. K.

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

Zgodaj davi ob 4.26 uri je vlak povozil osebo na nezavarovanem železniškem prehodu na Gomili, občina Mirna. Posredovali so reševalci Nujne medicinske pomoči ZD Trebnje, vendar je bila oseba že mrtva. Gasilci PGD Trebnje so razsvetljevali kraj dogodka.

Na AC v betonsko ograjo

Včeraj ob 18.59 se je na avtocesti Novo mesto-Obrežje pri Dolenjem Kronovem v občini Šmarješke Toplice osebno vozilo zaletelo v betonsko varovalno ograjo. V nesreči se je ena oseba poškodovala. Oskrbeli so jo reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto in jo odpeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče, pomagali reševalcem in z vpojnim sredstvom posuli razlite motorne tekočine.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo danes od 7.30 do 14.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP DOL. STARA VAS, TP BREZOVICA, TP ŠMARJE.

Nadzorništvo Črnomelj obvešča, da bo danes od 8.00 do 13.30 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GORICA izvod Daljne njive.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije danes za področje nadzorništva Krško mesto na območju TP Površje izvod Površje med 8.30 in 10.00 uro; za področje nadzorništva Brežice na območju TP Glogov Brod vas, Gruda Globoko, Dečno selo, Dečno selo trgovina, Jurovec, Curnovec, Sveti Janez, Sromlje vas, Silovec, Sromlje, Oklukova gora in Volčje med 8.00 in 14.00 uro; za področje nadzorništva Sevnica na območju TP Podgorje Pipan, Podgorje Golob in Mrzla Planina med 8.00 in 10.00 uro ter na območju TP Lamperče, Gline jame, Drožanje, Metni vrh, Konjska glava, Žabjek, Žurkov dol, Ograde, Dobje Podgradec in Vranje med 10.30 in 14.00 uro.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava