kronika

Poškodovana motorist in voznik

19.9.2016 | 18:15 | M. M.

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

Dežurni z novomeškega in brežiškega ReCO poročajo o treh današnjih prometnih nesrečah. Prva se je zgodila nekaj po 10. uri v Ulici mladinskih delovnih brigad v Leskovcu pri Krškem, ko je na cesti padel motorist. Reševalci NMP Krško so ga na kraju oskrbeli in ga prepeljali v UC SB Brežice. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so si ogledali kraj dogodka, njihovo posredovanje pa ni bilo potrebno.

Nekaj pred 11. uro se je na cesti Metlika—Novo mesto pri naselju Dole voznik z osebnim vozilom prevrnil in obstal na strehi. Gasilci PGD Črnomelj so odklopili akumulator, vozilo postavili nazaj na kolesa in odstranili s ceste ter z vpojnim sredstvom posuli razlite motorne tekočine. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Metlika so poškodovano osebo oskrbeli na kraju in prepeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Okoli 16.30 sta na avtocesti Obrežje—Ljubljana, med priključkom Trebnje - vzhod in priključkom Trebnje - zahod v smeri Ljubljane trčili dve osebni vozili. Gasilci PGD Trebnje so zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulator na vozilu, poškodovanih k sreči ni bilo.

Ob 16.17 je na cesto Radna-Lukovec (občina Sevnica), padlo drevo, ki je močno oviralo promet. Odstranil ga je dežurni pri Komunali Sevnica. Ob 9.40 pa so na Kandijski cesti v Novem mestu gasilci GRC Novo mesto pomagali reševalcem nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto pri prenosu obolele osebe.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava