kronika

Na avtocesti trčila tovornjak in avtomobil

24.9.2016 | 18:15 | J. A.

Foto: arhiv DL

Foto: arhiv DL

Malo pred osmo zjutraj sta na avtocestnem odseku Smednik – Drnovo trčila tovornjak in osebno vozilo, pri čemer se je slednje prevrnilo na streho. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na osebnem vozilu, postavili vozilo nazaj na cestišče, nudili pomoč avto vleki in cestni službi ter posuli iztekle motorne tekočine. Reševalci NMP ZD Krško so poškodovanega prepeljali na zdravljenje v UC Brežice, so sporočili iz brežiškega centra za obveščanje.

Gasili travnik

Ob 14.39 je v bližini Velikega Obreža (občina Brežice) zagorelo v naravi. Gasilci PGD Veliki Obrež so pogasili okoli 400 kvadratnih metrov travniške površine.

Zalilo hišo

Ob pol sedmih zjutraj je v ulici Sadež v Črnomlju zaradi počenega ventila voda zalila prostore hiše. Gasilci PGD Črnomelj so zaprli ventil, domači pa počistili prostore, piše v poročilu novomeškega centra za obveščanje.

Tri ure in pol brez elektrike

Ob 6.23 je bila zaradi napake na daljnovodu Podvinje prekinjena oskrba z električno energijo v naseljih Kapele, Podvinje, Mali Obrež in Veliki Obrež. Okvaro so odpravili dežurni delavci Elektra Celje do 10.57 ure.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava