kronika

Dimniški požar; danes brez elektrike

27.9.2016 | 07:05 | M. K.

Dimniški požar; danes brez elektrike

Sinoči ob 20.20 so v Rozmanovi ulici v Kočevju zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Saje so do prihoda gasilcev PGD Kočevje zgorele, zato so gasilci samo pregledali dimnik s termo kamero.

Iztekala nafta

Ob 14.37 je na Taborski cesti v Grosupljem tovorno vozilo zapeljalo čez robnik in predrlo rezervoar za gorivo. Gasilci GB Ljubljana in PGD Grosuplje so ujeli iztekajoče gorivo in zatesnili rezervoar. Na makadamsko površino je izteklo približno 60 litrov nafte, 30 litrov pa je gasilcem uspelo shraniti v posodo. Sanacijo in odvoz je prevzela pristojna služba.

Še vedno sršeni

Ob 18.26 so v naselju Brezina, občina Brežice, gasilci PGD Obrežje iz stanovanjske hiše odstranili sršenje gnezdo.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo danes od 7.30 do 14.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP DOBRAVA PRI KOSTANJEVICI, TP DOL. PREKOPA, TP GOR. PREKOPA, TP GRUČA, TP LEDEČA VAS, TP BREZJE PRI PREKOPI.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto med 7.30 in 14. uro na območju TP Malence, Dobe in Male Malence, med 9. in 11.30 uro na območju TP Sloka cesta, med 12. in 14. uro na območju TP Spodnji Stari grad in Libna in med 7.30 in 8. uro ter med 14. in 14.30 uro na območju TP Kostanjevica otok.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava