kronika

Gorele ciprese in borovec; danes brez elektrike

28.9.2016 | 07:00 | M. K.

GRC Novo mesto

GRC Novo mesto

Včeraj ob 11.53 uri so na Trški Gori, občina Novo mesto, v bližini stanovanjske hiše gorele ciprese in borovec. Gasilci GRC Novo mesto so pogasili požar na živi meji v dolžini treh metrov.

Razlil se je beton

Ob 14.48 se je na Belokranjski cesti v Črnomlju iz tovornega vozila po cestišču razlil beton. Gasilci PGD Črnomelj so sprali cestišče v dolžini 100 metrov.

Izteklo gorivo

Ob 14.47 je na Šolski ulici v Brežicah na parkirišču iz osebnega vozila izteklo pogonsko gorivo. Gasilci PGE Krško so madež velikosti štirih kvadratnih metrov očistili z vpojnimi sredstvi.

Motena oskrba z vodo

Včeraj ob 9.11 je bila zaradi okvare motena oskrba s pitno vodo v Ulici Belokranjskega odreda, na Vojinski cesti in Dolenji vasi pri Črnomlju. Delavci Komunale Črnomelj so okvaro odpravili.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Novo mesto obvešča, da bo danes od 7.30 do 14.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah motena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP PODTURN.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce na področju nadzorništva Mokronog, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije danes:

- na območju TP APNENIK Izvod APNENIK med 8.00 in 9.00 in

- na območju TP MIRNA ZAPUŽE izvod ZAPUŽE, izvod ZAPUŽE LEVO in izvod ZAPUŽE DESNO med 8.00 in 14.00 uro.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto med 7.30 in 8. uro ter med 14. in 14.30 uro na območju TP Kostanjevica otok ter na območju TP Kostanjevica mizarska med 15. in 20. uro; na področju nadzorništva Brežice na območju TP Cerina izvod Cerina med 8. in 10. uro ter na območju TP Trnje hlevi, Mostec, Mostec vas in Čistilna Mostec med 12. in 14. uro.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava