kronika

Danes morda voda motna

28.9.2016 | 07:40 | L. M.

Ilustrativna slika. (Foto: Arhiv DL)

Ilustrativna slika. (Foto: Arhiv DL)

Novo mesto - Komunala Novo mesto obvešča vse uporabnike levega brega Novega mesta, ki se oskrbujejo iz vodovodnega sistema Novo mesto - Jezero, da lahko danes prihaja do motenj pri oskrbi s pitno vodo.

V primeru pojava kalnosti, ki je posledica izpraznitve cevovoda, naj uporabniki iztočijo večjo količino vode, če pa se voda kljub temu ne zbistri, naj pokličejo Komunalo Novo mesto, da bo izvedla izpiranje cevovoda.

‹ nazaj

Komentarji (6)

28.9.2016Ocenizmago 
Hu, a to so te izboljšave kvalitete vode? Sem bil že zaskrbljen da ne bomo imeli več kakava...
28.9.2016 1 (1) (0)OceniKontrola stanja  
... glavnega voda v naselju glede blata v ceveh: zaprite glavni ventil objekta. Iztočite po možnosti vso vodo v ceveh objekta in nato na hitro odprite glavni ventil objekta. V primeru, da je v ceveh blato, ga bo povleklo v cevi objekta in iz pip bo pritekla umazana voda. Torej, glavne cevi naselja, je potrebno izprati. Dokler glavni vodi naselij ne bodo oprani, so izboljšave za čistejšo vodo, neučinkovite.
28.9.2016 1 (1) (0)Ocenikorl 
daj, daj retard upravljenje z vsem kar je last MONM.Tak debilizem nesposobnosti da ga teško najdeš...da ti bralci preko portala morajo sporočat kaj ukrepat, ob tem da vsak mesec zjala pasejo in za to nesposobnost še gnar pobirajo! banda pokvarjena..
29.9.2016 1 (1) (0)Oceninm 
Čistilna kot kaže že učinkovito dela.....:)) Dokler je infrastruktura slaba in slabo vzdrževana, ti tudi vesoljska tehnologija čiščenja vode ne koristi popolnoma nič. Izboljšav so se lotili na napačnem koncu in zdaj si že pripenjajo medalje.... Najbolje, da spet klora nafilajo v vodo, kakor to ponavadi storijo, mi pa še plačamo, da nas zastrupljajo.....
29.9.2016Oceniasmet 
pa šta samo danas, a bila je i juče i prejuče bre bolan. pa doveo sam ja vodu iz Doboja bre, neču da ja pijem ovo slovenačku krmačinu bre ...
30.9.2016Ocenikranjčan 
asmet, "bre" in bolan so srbske besede, ti pa si očitno bošnjak. Bošnjaki pa niti slučajno ne uporabijo teh besed. Voda iz Doboja pa niti slučajno ni boljša od te, ki jo tukaj piješ kot gost.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava