gospodarstvo

Prenovljen Telekomov center na Novem trgu

28.9.2016 | 12:45 | B. B.

Prenovljen Telekomov center na Novem trgu
Prenovljen Telekomov center na Novem trgu
Foto: B. B.

Foto: B. B.

Novo mesto - Telekom Slovenije je dopoldne odprl prenovljene prostore svojega centra na Novem trgu v Novem mestu. Telekomov center Novo mesto je eden od 20 regijskih centrov v Sloveniji, po površini, ki pokriva (območje Dolenjske, Posavja in Bele krajine), pa je največji. V njem je zaposlenih 14 oseb.

Telekom prenavlja svoje centre po vsej državi, novomeški pa je prišel na vrsto kot 18. Prenova je trajala štiri tedne, v tem času pa je center deloval v manjših prostorih v neposredni bližini, v nekdanji Debitelovi poslovalnici. V sedanjih prostorih Telekomov novomeški center deluje od leta 2006, v Novem mestu pa je sicer že od leta 1996.

S prenovo je center dobil novo podobo, po novem pa tudi ni več prehoden (ima le en vhod). Kot nam je povedala vodja centra Mirjana Činkole Črček, so tako zagotovili predvsem večjo varnost, lažje pa vodijo tudi statistiko obiskov centra.

Otvoritev sta popestrila humorista Tilen Artač in Jure Mastnak, do naslednje srede pa v centu svojim strankam obljubljajo tudi posebne otvoritvene ugodnosti.

‹ nazaj

Galerija (13)

telekom 01
telekom 02
telekom 03
telekom 04
telekom 06
telekom 07
telekom 08
telekom 09
telekom 10
telekom 11
telekom 12
telekom 13
telekom 14

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava