kronika

Pri obiranju jabolk padla z lestve

28.9.2016 | 18:25

Ilustrativna slika. (Foto: Arhiv DL)

Ilustrativna slika. (Foto: Arhiv DL)

Danes ob 9.58 je v naselju Križ v občini Sevnica občanka pri obiranju jabolk padla z lestve. Občanko so reševalci nujne medicinske pomoči Sevnica na kraju oskrbeli in jo prepeljali v nadaljnjo oskrbo v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Z žago si je poškodoval nogo

Ob 13.25 si je v naselju Veliko Mraševo v občini Krško občan pri delu z motorno žago poškodoval nogo. Domačini so občana sami oskrbeli in ga prepeljali v Urgentni center Splošne bolnišnice Brežice.

Trčila dva avtomobila

Danes ob 15.16 sta na Ljubljanski cesti v Ivančni Gorici trčila osebno in kombinirano vozilo. Gasilci PGD Ivančna Gorica so zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja ter počistili razlite motorne tekočine. V nesreči poškodovanih ni bilo

Motena okvara z vodo

Ob 10.28 je bila v naselju Mrzlava vas v občini Brežice zaradi okvare motena dobava pitne vode. Delavci Komunale Brežice so okvaro odpravili v poznih popoldanskih urah.

Gasilci pripeljali vodo

V občini Krško so gasilci Poklicne gasilske enote Krško porabnikom v Straži pri Raki pripeljali pet kubičnih metrov pitne vode.

Polovična zapora ceste

Komunala d.o.o. Sevnica obvešča, de se jim kot izvajalcu gradbenih del dovoli podaljšanje dovoljenja za polovično zaporo z občasnimi popolnimi zaporami lokalne ceste LC 372381 šola Boštanj-Dolenji Boštanj, na odseku km 0+720 do 1+200 v skupni dolžini 480 m. Zapora ceste bo potekala med 1. oktobrom in 15.oktobrom 24 ur dnevno.

L. M.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava