kronika

Kolesarko odpeljali v bolnico; ogenj uničil maskoto iz bal

1.10.2016 | 08:05 | J. A.

Foto: arhiv DL

Foto: arhiv DL

Sinoči ob 18. sta v Velikih Malencah v občini Brežice trčila osebno vozilo in kolesarka. Reševalci NMP Brežice so poškodovano kolesarko oskrbeli in prepeljali v UC Brežice.

Padel motorist

Ob 19.34 se je v Bizeljski vasi pri padcu poškodoval motorist. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj nesreče, pregledali motor in osvetlili kraj nesreče. Reševalci NMP ZD Brežice so poškodovanega motorista oskrbeli in prepeljali v UC Brežice.

V jarek

Že včeraj ob 8.28 je v naselju Straža pri Raki voznik osebnega vozila zapeljal v obcestni jarek. Gasilci PGE Krško so protipožarno in protinaletno zavarovali kraj dogodka. V nesreči se ni nihče poškodoval.

 Dva poškodovana

Ob 11.58 sta v naselju Dečno selo (občina Brežice) trčila osebno vozilo in motocikel. Dve osebi sta se pri tem poškodovali. Gasilci PGE Krško so protipožarno in protinaletno zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih in pomagali reševalcem. Reševalci NMP Brežice so poškodovani osebi oskrbeli in prepeljali v SB Brežice. Dežurni pri CGP Novo mesto je postavil prometno signalizacijo za obvoz, saj je bila cesta do 14.30 ure zaprta za promet, so sporočili iz brežiškega centra za obveščanje.

Zagorelo vozilo

Na Sokolski ulici na Mirni je ob 18.37 zagorelo v motornem delu dostavnega vozila. Ogenj, ki je motor popolnoma uničil, so pričeli gasiti občani, gasilci PGD Mirna pa so ga dokončno pogasili.

Nekdo nalašč zažgal maskoto?

Okoli devet zvečer so na travniku ob Levičnikovi cesti v Novem mestu zagorele bale sena, zložene v maskoto za dan odprtih vrat bližnje kmetije. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Šmihel Novo mesto so goreče bale sena pogasili, premetali seno in ga polili z vodo, o v poročilo zapisali na novomeškem centru za obveščanje.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava