ostali športi

Krka odpravila Soboto

16.10.2016 | 08:15 | J. P.

Krka odpravila Soboto
Krka odpravila Soboto
Krka odpravila Soboto

Novo mesto - V Drgančevju je včeraj potekala tekma 1. slovenske lige med ekipo NTK Krka in NTK Sobota. Domači klub je v novi tekmovalni sezoni vknjižil drugo zmago. Medtem ko je minulo soboto igralce Olimpije odpravil hitro s 5:1, je tokrat za zmago s 5:2 potreboval uro in petinštirideset minut.

Srečanje je začel Tilen Novak proti Damjanu Zelku. V izenačenem dvoboju je Novak domačo ekipo popeljal v vodstvo (3:2), Uroš Slatinšek pa je s hitro zmago (3:0) odpravil Mitjo Županka. Redki navijači so z nestrpnostjo pričakovali naslednji dvoboj, v katerem se je Peter Hribar pomeril z najboljšim gostom Tomažem Roudijem. Obetal se je zanimiv dvoboj, zlasti potem, ko je Hribar pri rezultatu 3:7 za gosta set dobil. V nadaljevanju je popustil in Roudi je za svojo ekipo dobil prvo točko (1:3). Slatinšek se je nato pomeril z Zelkom, igro hitro dobil (3:0) in gledalci so z zanimanjem spremljali naslednji dvoboj predstavnikov dveh generacij. Tilen Cvetko ni igral tako slabo, kot kaže rezultat (0:3), a je bil Roudi danes vendarle premočan za mladega Krkaša.

V nadaljevanju je Hribar s 3:0 ugnal Županka, v dvoboju najboljših igralcev tekme je prvi set po lepi igri na razliki dobil Slatinšek, ki je do konca tekme igro stopnjeval in jo brez težav dobil.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava