dolenjska

FOTO: Oktoberfešta na Prepihu

16.10.2016 | 19:30 | Carmen Leban, foto: Arsen Perić

Dolenjci so feštali z Aktualovci

Dobra zabava vodi v evforijo.

Dobra zabava vodi v evforijo.

Obiskovalka se je razveselila nagrade.

Obiskovalka se je razveselila nagrade.

Prepih - Zabave željnih ni zmotilo slabo vreme in ne hladne jesenske temperature, ki smo jim bili priča v teh dneh. Oktoberfešta, ki se je odvijala v velikem šotoru na parkirišču pred restavracijo na Prepihu, je namreč privabila številne obiskovalce, ki dajo kaj na dobro zabavo. Ustvarjalci oddaj Petkova pumpa in Aktualova galama z glasbenimi gosti glasbenima zasedbama Mladi Dolenjci in Tequilaso so poskrbeli za enkratno vzdušje, o katerem se bo še dolgo govorilo. Zabava je namreč tako v petek kot v soboto trajala do jutranjih ur.

Največja zabava na Dolenjskem je privabila obiskovalce od blizu in daleč in združila vse tiste, ki vedo, kaj je prava fešta. Tokrat je bilo v deželi cvička vse v znamenju piva in Dolenjci ter drugi obiskovalci se niso nič pritoževali. Živahen vikend se je začel v petek s Petkovo pumpo, na kateri je DJ Boštjan Tramte skupaj z odlično publiko pumpal, dvigal temperaturo in vzdušje med obiskovalci. Bilo je za vse glasbene okuse nekaj, predvsem pa za tiste, ki so bili željni dobre zabave. S svojimi vižami so vzdušje stopnjevali tudi Mladi Dolenjci, ki dobro vedo, kako se Dolenjci in tisti, ki so prišli od drugod zabavajo. Za mlade in tiste, ki so to po srcu so se zabavali pozno v noč, mnogi med njimi pa so se vrnili tudi v soboto, ko se je Oktoberfešta prevesila v drugi del praznovanja.

Glavno besedo so v soboto zvečer prepustili Aktualovi galami, ki jo je vodil izkušeni Dean on the Mike ob pomoči Anite Gošte. Sicer pa brez glasbenih gostov ni šlo. V soboto so dolenjske glasbenike zamenjali primorski. Glasbena zasedba Tequila, ki jo poznamo pod imenom Orange juice je tokrat prvič nastopila pod novim imenom.

Zabava, ki je bila v znamenju piva, je Dolenjce in druge obiskovalce navdušila in prepričani so, da Bavarci, ki pivu že vrsto let mesec oktober posvečajo tradiciji, dobro vedo kako se temu streže, saj privabljajo veliko množico obiskovalcev. Sicer pa se se tovrstne zabave vse bolj „prijemajo“ tudi na slovenskih tleh.

So pa organizatorji dobro poskrbeli tudi za to, da so se obiskovalci lahko odžejali in podprli z odlično hrano. Vse to v kombinaciji z dobro glasbo in super družbo pa je recept za dobro zabavo, ki nikogar ne more razočarati.

‹ nazaj

Galerija (10)

Oktoberfešto tudi v znamenju simpatičnih „kelnerc“, pa tudi kakšne „kelner“  se je znašel vmes.
Mladi Dolenjci so poskrbeli, da je bilo veselo.
Glasbena zasedba Tequila nikogar ni pustila ravnodušnega.
Če so fantje za šankom, punc to ne odvrne od plesa.
Dobra zabava vodi v evforijo.
DJ Boštjan je dvigal temperaturo s Petkovo pumpo.
Da obiskovalci  ne bi slučajno ostali lačni.
Ekipa Aktualove galame je pripravila pravo galamo.
Šotor je pokal po šivih s številnimi obiskovalci in neverjetno energijo.
Obiskovalka se je razveselila nagrade.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava