gospodarstvo

Priznanje kadrovikov Juditi Ledić

21.10.2016 | 11:10 | B. B.

Priznanje GZDBK za vzoren primer ravnanja s človeškimi viri sta Juditi Ledić podelila direktor zbornice Tomaž Kordiš (levo) in predsednik ocenjevalne komisije Boris Dular. (Foto: B. B.)

Priznanje GZDBK za vzoren primer ravnanja s človeškimi viri sta Juditi Ledić podelila direktor zbornice Tomaž Kordiš (levo) in predsednik ocenjevalne komisije Boris Dular. (Foto: B. B.)

Otočec - Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine (GZDBK) je včeraj na Otočcu pripravila 9. dan ravnanja s človeškimi viri, na katerem je podelila tudi tradicionalno priznanje za za vzoren primer ravnanja s človeškimi viri, ki ga je prejela Judita Ledić.

Ledićeva je po rodu Posavka, odraščala je v Brežicah, po diplomi iz sociologije pa je kariero začela v IMV. Nadaljevala je v Adrii Mobil in se nato zaposlila v Revozu, kjer je vrsto let vodila Službo za razvoj zaposlenih. Januarja letos je Revoz zapustila in stopila na pot samostojne kadrovske svetovalke.

Ocenjevalna komisija, ki so jo sestavljali dr. Boris Dular (predsednik), Mojca Novak, Andrea Da Silva, Andreja Kristan in dr. Boris Bukovec, je v obrazložitev priznanja zapisala: "Judita Ledić je s svojim skrbnim in požrtvovalnim delom kot kadrovska strokovnjakinja in vodja ter odločna zagovornica in oblikovalka strokovnega povezovanja kadrovskih delavcev v regiji Dolenjska in Bele krajina pomembno prispevala k njeni rasti in razvoju. Z vodenjem in neposrednim delom v podjetju in v strokovnih združenjih je pomembno prispevala k dvigu profesionalnosti kadrovskih delavcev ter krepitvi njihove vloge v podjetjih. Prav zato je odličen primer zavzete, odgovorne ter predane strokovnjakinje in vodje z bogatimi človeškimi vrlinami, ki si za svoje obsežno in kakovostno delo zasluži priznanje vzornega ravnanja s človeškimi viri."

Tema letošnjega dneva ravnanja s človeškimi viri je bila sicer Harmonija odnosov in voditeljstvo. O pomenu odnosov in njihovem vplivu na rezultate dela sta govorila  direktorica podjetja BB svetovanje Ksenija Špiler Božič in direktor podjetja Steklarna Hrastnik in Menedžer leta 2016 Andrej Božič, o ekonomski moči enakosti oz. o dvojnih merilih, s katerimi zavedno ali nezavedno vrednotimo delo moških in ženskih sodelavk, pa Sonja Šmuc.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava