kronika

Štiri prometne nesreče, na avtocesti pa je zagorel BMW

21.10.2016 | 18:20

Ilustrativna fotografija (Foto: PGD Trebnje, arhiv DL)

Ilustrativna fotografija (Foto: PGD Trebnje, arhiv DL)

O tem, da je zjutraj na Cesti krških žrtev v Krškem voznik z osebnim vozilom zbil pešca, smo že poročali. A to ni edina današnja prometna nesreča. Ob 15.05 je na Belokranjski cesti v Novem mestu voznica z osebnim vozilom zapeljala na brežino in se zaletela v zemljišče. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali mesto nesreče in usmerjali promet. Poškodovanih ni bilo.

Prevrnila se je

Ob 14.23 se je na cesti Novo mesto—Metlika, pri kraju Vinja vas v občini Novo mesto, voznica z osebnim vozilom prevrnila na streho in obstala na cestišču. Pri tem se je poškodovala. Reševalci NMP ZD Novo mesto so jo oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulator, postavili vozilo na kolesa, pomagali policistom in reševalcem ter očistili cestišče.

Zagorel avto

Ob 16.05 je na AC Novo mesto - Ljubljana, za izvozom Šmarje Sap, med vožnjo zagorel osebni avto. Do prihoda gasilcev PGD Grosuplje, Šmarje SAp in PGE Ljubljana je požar delno pogasil voznik sam, dokončno pa so ga pogasili gasilci. Vozilo BMW je poškodovano v motornem delu. Gasilci so požar pogasili in odklopili akumulator na vozilu.

 V drevo

Ob 9.35 je na cesti Ljubljana - Kočevje, v bližini Turjaka, voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste in se zaletel v drevo. Voznik se pri tem ni poškodoval. Gasilci PGD Ribnica in PGE Ljubljana so na kraju odklopili akumulator na vozilu.

Odstranili sršene

Ob 10.50 so v Orešju nad Sevnico gasilci PGD Sevnica s podstrešja stanovanjske hiše odstranili dva sršenja gnezda.

J. A.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava