bela krajina

Za družino Plut zlati gumb na talentih

24.10.2016 | 09:30 | J. A., foto: Miro Majcen, spletna stran oddaje Slovenija ima talent

Za družino Plut zlati gumb na talentih
Za družino Plut zlati gumb na talentih

Ljubljana, Ručetna vas - Družina Plut iz Ručetne vasi pri Črnomlju, ki nastopa pod imenom The Plut Family, je v sinočnji oddaji Slovenija ima talent navdušila publiko in žirijo v ljubljanski operi, na koncu pa si je po zaslugi Branka Čakarmiša prislužila zlati gumb, kar pomeni, da so se uvrstili direktno v polfinale.

Gledalci so izvedeli, da so Plutovi številčna družina, ki od malega goji ljubezen do glasbe. Oče Darko je glasbenik in njegova ideja je bila, da otroci ustvarijo skupino in začnejo delati bolj aktivno. Želja se mu je uresničila in njegovi štirje otroci od takrat uspešno krmarijo v glasbenih vodah. Pred kratkim je sestro bobnarko zaradi materinstva zamenjal Gašper.

The Plut Family so na svoji facebook strani zapisali, da so še zelo mlad band, ki obstaja komaj dve leti.

"Ni pa mlad samo bend, ampak tudi člani benda. A naj vas mladost ne zavede, saj imajo vsi že ogromno izkušenj, vsak na svojem inštrumentu. Največ jih ima Simona Plut, ki je vodja skupine, igra klavir in je tudi glavni vokal, svoje znanje pa nabira na študiju v tujini. Vokalno ji je v veliko pomoč sestra Leja, ki je tudi kot pevka in basistka, že dobro znana belokranjskim ljubiteljem glasbe. Brat Gašper je pri svojih dvanajstih letih že virtuoz na kitari, saj ima za sabo že 5 let glasbene šole in kar nekaj nastopov. Pridruženi član Gašper Hlupič je na bobnih nadomestil najstarejšo sestro Polono. Tudi on že nekaj let nabira znanje v glasbeni šoli, kjer se uči igrati na tolkala in na različnih nastopih nabira izkušnje. Čeprav jim Gašper ni v sorodu, pa je zanimivo to, da je njegova mama tudi Plutova."

‹ nazaj

Komentarji (1)

24.10.2016Ocenibutec&butec 
Mi je všeč to Brankovo dejanje. Vemo, da je to shov, zato se ne sprašujem kaj bi bilo lahko drugače in kako bi bilo bolj prav.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava