kronika

Več nesreč zaradi neprilagojene hitrosti

26.10.2016 | 11:05 | M. Ž.

Več nesreč zaradi neprilagojene hitrosti

V včerajšnjih jutranjih urah se je zgodila prometna nesreča pri Drganjih Selih, ko je 25-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste, trčil v drevo in se z vozilom prevrnil. Lažje poškodovanega voznika so oskrbeli v novomeški bolnišnici.

Nekaj pred 17. uro so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na cesti med Bičem in Žužemberkom. 45-letni voznik osebnega avtomobila je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v avtomobil, ki ga je vozila 39-letna voznica. Reševalci so lažje poškodovano voznico odpeljali v bolnišnico.

O prometni nesreči na Kandijski cesti v Novem mestu pa so bili policisti obveščeni okoli 21. ure. Tam je 31-letni voznik osebnega avtomobila znova zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v ograjo Kandijskega mostu. Povzročitelj, ki se v nesreči ni poškodoval, je imel v litru izdihanega zraka 0,65 miligramov alkohola. Zaradi kršitev so policisti na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Vlomil v lokal, a odnesel ničesar

V noči na torek je v Krškem nekdo vlomil v gostinski lokal. Odnesel ni ničesar, z vlomom pa je povzročil za okoli 500 evrov škode.

Ob televizijo

Danes ponoči je v Velikem Kamnu na območju Krškega neznanec vlomil v gostinski lokal in odnesel televizijski sprejemnik.

Ob denar

V Črnomlju pa je ponoči neki nepridiprav vlomil v poslovne prostore in odnesel denar. Podjetje je oškodoval za okoli 1500 evrov.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava