kronika

Pri Jugorju s ceste; danes brez elektrike

27.10.2016 | 07:10 | M. K.

Pri Jugorju s ceste; danes brez elektrike

Davi ob 3.19 uri je na cesti Novo mesto—Metlika pri Jugorju v občini Metlika voznik osebnega vozila zapeljal s cestišča in prevrnil. Lažje poškodovanega voznika so reševalci nujne medicinske pomoči ZD Metlika oskrbeli na kraju. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali mesto nesreče, osvetljevali kraj nesreče, odklopili akumulator, postavili vozilo na cesto in pomagali policistom.

Rešil jo je reševalec na motorju

Včeraj ob 11.19 je na cesti Ljubljana–Kočevje pred naseljem Turjak prišlo do prometne nesreče, v kateri je voznica osebnega vozila izgubila nadzor nad vozilom, se prevrnila na streho ter ostala je ukleščena v vozilu. Posredovali so gasilci GB Ljubljana, PGD Ribnica in Turjak, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, vozilo postavili na kolesa ter posuli in očistili cestišče. Reševalec na motorju je pred prihodom gasilcev voznico rešil iz vozila ter jo oskrbel do prihoda reševalnega vozila NMP Ljubljana.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Krško - nadzorništvo Mokronog obvešča, da bo danes med 8.00 in 13.00 uro zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju TP ORNUŠKA VAS izvod V ZALOKAH.

Nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo danes:

- od 10.00 do 12.00 prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BEREČA VAS, TP DOL. LOKVICA, TP DRAGOMLJA VAS, TP GOR. LOKVICA;

- od 10.00 do 14.00 pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP SUHOR, izvod Gornji Suhor.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča, da bo od 11.00 do 13.00 prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP DOBRAVA-HENČEK.

Nadzorništvo Trebnje obvešča, da bo od 10.00 do 14.00 zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GRAD TREBNJE na izvodu PETROL.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije danes na področju nadzorništva Krško mesto na območju TP Celina Raka izvod Koritnica med 8.30 in 10. uro, Brezovska Gora med 8. in 10. uro, Drenovec Senuše med 10. in 12. uro in Orehovec med 13. in 15. uro; na področju nadzorništva Brežice na območju TP Podvinje med 7. in 8. uro ter med 14. in 15. uro, Podvinje 2, Veliki Obrež gmajna in Mali Obrež med 8. in 14. uro.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava