Poleg denarja, nakita in računalnika ukradli tudi dokumente

27.10.2016 | 13:15

Poleg denarja, nakita in računalnika ukradli tudi dokumente

Včeraj med 17. in 20. uro so na Rimski cesti in Cankarjevi ulici v Trebnjem neznanci skozi okna vlomili v dve pritlični stanovanji. Odtujili so dokumente, denar, nakit in prenosni računalnik. Oškodovanci ocenjujejo škodo na okoli 8000 evrov.

Ukradel nakit

V Velikem Gabru je včeraj pozno popoldne neznanec skozi vrata terase vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil zlat nakit. Povzročil je za okoli 1700 evrov škode

Zasegli vozili

Policisti Policijske postaje Novo mesto so včeraj okoli 12. ure na Cesarjevi ulici v Novem mestu ustavili mladoletnika, ki je vozil osebni avtomobil Audi A6. Kršitelju, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, so avtomobil zasegli in o kršitvi seznanili pristojno sodišče. Zasegli pa so tudi osebni avtomobil Mercedes C200, ki ga je vozil 28-letni državljan Bolgarije, prav tako brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Nanj so naleteli med kontrolo prometa na avtocestnem postajališču Zaloke.

.Izgubila oblast nad vozilom

Danes nekaj po 5. uri se je zgodila prometna nesreča v Metliki. Po prvih ugotovitvah policistov je 24-letna voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom, zapeljala s ceste, kjer je trčila v objekt in se z vozilom prevrnila. Lažje poškodovani voznico in mladoletno sopotnico so reševalci odpeljali v bolnišnico.

M. L.-S.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava